Rólunk
Gaspar_Kati.jpg Gáspár Katalin
Senior tanácsadó - ügyvezető 
 
   
tomori_ildiko.jpg Tomori Ildikó
Operatív ügyvezető  
 
 Referenciák 

Gelsei Bernadett - www.dontesmentor.hu

Hosszú évek alatt a konzultációk és tréningek során összegyüjtött technikákat, és gyakorlatokat szedtem össze egy 21 napos párkapcsolat frissitő e-tréningbe. Ezt hírlevél formájában adjuk most a jelentkezőknek. Hálás köszönötem Katinak, aki az én szakmai munkámat, egy közvetlen, személyes,  humoros stilusban, egymásra felfűzött hírlevélsorozattá tette. Mindezt úgy, hogy a legfrissebb marketing kulcsokat is emészthetően, nem nyomulósan helyezte el. Meg is lett az eredménye, folyamatos párbeszéd és kapcsolat jellemzi a programot végigcsinálókat. Mernek írni, kérdezni és senki nem érzi, hogy valamit eladnék, vagy rákényszerítenék, egyszerűen segítek, ami a célom is volt. ezért ők hálásak, én pedig boldog vagyok! Az egész kommunikáció magától értetődő. Ennél több nem kell szerintem. Zseniálisak!

Vajda László - WWW.uzletivideo.HU 

Van egy szlogenünk: képtelenség helyett képesség - videó marketing.
Hogyan született? Érdekes sztori, elmesélem.
Feldobtam egy videómarketinges kérdést egy facebook szakmai klubban, ahol Kati elsőre bedobta ezt a szlogen ötletet. Utána volt még 112 hozzászólás...
Köszönjük :)

Bágyok Karcsi - WWW.karcsikonyhaja.HU

A napokban feltettem a netre a nyomdába induló szórólapunk nézőképét. Kati - bár este volt - két percen belül felhívott és a tetten ért elírásokat, vesszőhibákat javította és két olyan észrevételt tett, amitől az egész sokkal jobb lett. Szeretem kikérni a véleményét. Sepsiszentgyörgyön szállítunk házhoz lángost. Alig várom, hogy Katit is vendégül láthassam! 

Galácz KatalIn - WWW.goldenvet.HU ; www.pile.hu

Nélkülük nem tudom mit csinálnék. Ők a jobb kéz a marketingünkben, mindkét cégemben. Az az igazság, hogy nem szívesen írok ajánlást, mert félek, hogy nem jut annyi idejük rám, ugyanakkor soha nem tudom meghálálni azt a sok apró pluszt amit kaptunk és kapunk minden nap. 
 

x