Mi az a személyes márka, és hogyan tud egy vállalkozó üzleti előnyre szert tenni a segítségével?

Nagy Krisztina könyve nem „szakirodalom” a hagyományos értelemben, inkább szórakoztatva,
különböző nézőpontokat bemutatva tanító, valódi tapasztalatokon és ügyfélmunkán alapuló olvasmány.

NAGY KRISZTINA: NEVEK HARCA – Szakértői csomag tartalma
  1. Nagy Krisztina: Nevek harca – Könyv (A/5)
  2. Nagy Krisztina: Nevek harca – E-könyv (a könyv teljes tartalma)*
  3. Nagy Krisztina: A 7 legnagyobb bullshit a szakmai személyes márkáról – E-füzet*
  4. Nagy Krisztina: 27 személyes márka tipp és csekklista – E-füzet*
  5. 2 db személyesmárka-építő minivideó*
  6. Személyesmárka-építő kupon 4990 Ft értékben**
*   Hozzáférés a könyvben található egyedi kóddal.
** Beváltható Nagy Krisztinánál 30 000 Ft feletti márkaépítő szolgáltatás igénybevételekor.


A szakértői csomag ára: 4990 Ft
A csomag egyes részei külön-külön nem vásárolhatók meg.
ÜGYFELEK VÉLEMÉNYE KRISZTÁRÓL

KIEMELT AJÁNLÁS

„Sokan nem hiszik el még mindig, hogy tudatosan kell a személyes márkával foglalkozni. Nem is tesznek érte. Nem értik ugyanis, hogy minek van rá szükség.

Kriszta megírta. Közérthetően. Ötletekkel, szempontokkal, eszközökkel, módszerekkel. Érdemes elolvasni. Ráadásul nem csak megírta. Neve fogalom a személyesmárka-építés kapcsán. Tett ugyanis érte, hogy így legyen. Tudja és csinálja is, amiről ír.”

Dara Péter
Thought Provoker, coach és tanácsadó, DEVISE HungaryMEGRENDELÉS

Rendeld meg Nagy Krisztina: Nevek harca című könyvét!

Nagy Krisztina könyvével a kezedben lesz a sikeres személyes márka kulcsa!
A könyvet 10 munkanapon belül postázzuk a címedre.
 


 
darab  Nevek harca || (4990) 4200.- Ft/db
Rendeld meg Nagy Krisztina: Nevek harca című könyvét,
és építs magadnak szuper személyes márkát!

Megrendelő adatai:
Megrendelő neve:
Email cím:
(Sajnos technikai okok miatt nem tudunk freemail-es rendelést fogadni!)
Email cím újra:
Telefonszám:
(pl.:06-70-3647089)
Szállítási adatok:
Ország:
HIBA1!
Város:
Lakcím:
(pl.:Kifli u. 1.)
Irányítószám:
A számlázási cím eltér a posta címtől!

Fizetés módja és átvétel:
Bankkártyával fizetek.
A Magyar Posta szállítja az általad megadott szállítási címre. (Munkahely, lakás, vagy ahol tartózkodsz.) Postaköltség:990Ft
A bankkártyás fizetés a nemzetközi, kiemelten biztonságos PayPal rendszeren keresztül történik, melyhez az adatait a szolgáltató kéri el.
Az e-mail cím és a jelszó megadásával -Kattintson a Create a PayPal account linkre - Ön regisztrál a Paypal online fizetési rendszerében, de ez semmiféle további kötelezettséget nem jelent az Ön számára.
Átutalással fizetek.
A GLS szállítja az általad megadott szállítási címre. (Munkahely, lakás, vagy ahol tartózkodsz.) Postaköltség:990Ft ,
Személyes átvétel :
Soter Ezoterikus klub (1066 Budapest , Dessewffy utca 53.) A személyes átvételről e-mailben is értesítünk!
Utánvét
A terméket a Magyar Posta szállítja az általad megadott postázási címre. (Munkahely, lakás, vagy ahol tartózkodsz.) A terméket a futárnál fizetheted! Postaköltség: 990Ft.

Vásárlási feltételek:

Jelen Internetes rendelési lehetőséget a Harmopress Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti abból a célból, hogy a Szolgáltató és a vevők között elektronikus piacteret létesítsen, amely az eladók számára áttekinthető megjelenést biztosít, a vevők számára pedig a termékek egy helyen történő könnyebb megvásárlását teszi lehetővé.

I. Általános tudnivalók

I.1. A jelen Általános Szerződési Feltétel hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a Szállító által üzemeltetett webcímen található elektronikus piactéren keresztül történik.

I.2. A Harmopress.hu-n történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott módon. Semmilyen egyéb, így telefonon, telefaxon, levélben stb. megküldött rendelés nem kerül be a weboldalon keresztül történt rendelések rendelési állományába.

I.3. Szolgáltatásunkat minden jogképes természetes és jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben a sikeres regisztrációt elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

I.4. Ügyfélszolgálat:
Harmopress Kft.
Képviseli: Gáspár Katalin ügyvezető
Cégjegyzékszám: 01-09-974341
Adószám: 23702916-2-43
1111 Budapest, Bartók Béla út 46.
Ügyfélszolgálati telefon: + 36 70/33 67 444
E-mail: harmopress@harmopress.hu

I.5. Amennyiben kérdése, kifogása merülne fel a megrendelt termékkel kapcsolatosan, észrevételét közölje a Harmopress Ügyfélszolgálatán írásban, a harmopress@harmopress.hu központi címen.

II. Regisztráció

A regisztrációnál a Harmopress/Harmonet általános adatvédelmi elvei érvényesek. http://www.harmonet.hu/impressum
Csak azokat a rendeléseket tudjuk teljesíteni, melyek hiánytalanul kitöltve érkeztek be a rendszerbe. Minden rendelést visszaigazol a rendszer.

III. A megrendelés

III.1. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat, tájékoztatást a konkrét árucikk információs oldaláról (a termék web oldala) lehet részletesen megismerni.

III.2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

III.3. A Harmopress oldalán közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja. A kedvezmények, akciók a weboldalon meghirdetett időtartamra szólnak, és csak a meghirdetett ideig vehetők igénybe.

III.4. A Szolgáltató a már megrendelt áruk vételáránál is fenntartja a változtatás jogát, ha adatbeviteli hiba, illetve tévedés miatt a weboldalon megadott ár eltér a forgalmazói árlistában foglaltaktól. Ha a vevő ebben az esetben gyakorolja az elállás jogát, akkor a kiszállításból eredő költségeket nem kell megtérítenie.

III.5. A Vevő a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

III.6. A megrendelést csak sikeres regisztráció esetén és csak akkor áll módunkban elfogadni, ha vevő a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. A hibás adatokból eredő téves teljesítésből eredő károkért az üzemeltetőket felelősség nem terheli, a hibás adatokból adódó költségeket a vevőnek kell megtéríteni.

III.7. A Szolgáltató a Vevő ajánlatának megérkezését követően köteles a Vevő részére a vásárlást elektronikus úton visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Vevő részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.

IV. Szállítási és fizetési feltételek

IV.1. A vevő az alábbi szállítási lehetőségek közül választhat:

  • Futárszolgálat: csomagküldő szolgálat segítségével az ország teljes területén teljesítjük megrendelőinktől érkezett vásárlási igényeket. A szállítási költség – lásd IV.2. pont.
  • Postai kiküldés (csak a Szeretetkuponok esetében): a terméket postán, levélként adjuk fel. A szállítási költség ez esetben bruttó 300 Ft.
  • Személyes átvétel (csak a Hálanaplók esetén, csak időszakosan, előrendelési akció keretében): a Soter Ezoterikus Klubban az Internetes visszaigazolás kinyomtatásával az Internetes áron, illetve anélkül a bolti bruttó vételáron.  Szállítási költség nincs.

IV.2. A futárszolgálattal történő kiszállítás esetén egy csomag minimális kiszállítási ára bruttó 990 Ft. Több termék rendelése esetén az árakat a Harmopress Kft. a megrendelt tétel(ek) súlyának és értékének függvényében automatikusan kalkulálja. A szállítási költség a megrendelés feladása előtt, a visszaigazoló levélben kerül pontos megjelölésre.
A megrendelt csomagok szállítója a DPD futárszolgálat. A DPD futárszolgálat szállítási feltételeiről Itt tájékozódhat >>

IV.3. A megrendelt áru ellenértékének megtérítése személyes átvétel vagy futárszolgálattal történő kiszállítás esetén utánvéttel vagy banki előre utalással történhet. Postai feladás esetén csak banki előre utalásra van lehetőség.

IV.4. A kiszállítási díjak módosítási jogát fenntartjuk, a már feladott megrendelések szállítási költségei utólagosan nem módosulnak.

IV.5. A Harmopress Kft. a megrendelőnek az áru ellenértékének megtérítéséről minden esetben elektronikus számlát küld.
A küldött elektronikus számla időpecséttel ellátott, a hatályos jogszabályoknak maradéktalanul megfelel, és könyvelésében felhasználható. A NAV ide vonatkozó állásfoglalása szerint az elektronikus számlákat ugyanolyan módon kell/lehet könyvelni, mint a papír alapú számlákat. Az egyetlen különbség a bizonylatok tárolásánál és adóellenőrzéskor történő bemutatásánál jelentkezik: az e-számlákat minden esetben elektronikusan, fájl formájában szükséges tárolni.

V. Elállási jog

V.1. Vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét elektronikus úton jogosult jelezni a harmopress@harmopress.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
A termék kiszállítását követően 14 munkanapban is megilleti a vevőt az elállási jog, amennyiben a terméket eredeti, bontatlan állapotában juttatja vissza a Harmopress Kft.-hez. A termék árát a Harmopress Kft. 30 napon belül téríti vissza. Ez esetben a szállítási költség Vevőt terheli.

V.2 Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén az áru átvételének megtagadásából keletkezett szállítási költség megtérítése a Vevőt terheli, melyet a Harmopress Kft. jogi úton behajt.

V.3. A Szolgáltató kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.

VI.4 A megrendeléssel kapcsolatos speciális kérés, esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a harmopress@harmopress.hu e-mail címen.

VI. Garancia, szavatosság

VI.1. A jótállásra és a szavatosságra a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX. 22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

VII. Felelősség
VII.1. A Harmopress-nél történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

VII.2. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Harmopress-hez való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős a Harmopress-hez való kapcsolódásáért és a Harmopress weboldalon történő vásárlásért. Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén.

VII.3. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a Harmopress akadálytalan működését és a weboldalon történő vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elvész.

VIII. Adatvédelem

VIII.1. A Harmopress ezúton tájékoztatja Vevőit, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Harmopress alvállalkozójaként működik. Az alvállalkozók a Harmopress által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
A Harmopress Kft. Adatnyilvántartási azonosítószám: NAIH-76228/2014.
A megrendelő a megrendeléssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a megrendelt termékkel kapcsolatos információkat, eseti jelleggel (nem rendszeres hírlevélként), tájékoztatásként a Harmopress a tárolt elektronikus címére megküldje.

IX. Egyéb

IX.1. A Szolgáltató szabadon módosíthatja a vásárlási és a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege online megtalálható a weblapon.

X.2. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az üzemeltetők szabadon érvénytelennek nyilváníthatják a vevő regisztrációját és vásárlását és azt értesítés nélkül törölheti.

X.3. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság joghatóságát kötik ki.

X.4. A jelen weboldal üzemeltetői az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. Törvény alapján közvetítő szolgáltatónak minősülnek, ezért a jelen weblapon más által rendelkezésre bocsátott, jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott kárért felelősséggel nem tartoznak.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Akcióink a készlet erejéig érvényesek!
A különböző akciók és kedvezmények egymással nem vonhatóak össze!

Ügyfélszolgálat:
E-mail:
harmonet.ufsz@harmonet.hu
Telefon (munkanapokon 8:00-16:00):
+ 36 70/33 67 444

A KÖNYV

Mi az a személyes márka, és hogyan tud egy vállalkozó
üzleti előnyre szert tenni a segítségével?


Nagy Krisztina könyve nem „szakirodalom” a hagyományos értelemben, inkább szórakoztatva, különböző nézőpontokat bemutatva tanító, valódi tapasztalatokon és ügyfélmunkán alapuló olvasmány.

A könyvből kiderül, hogy melyik az a három fontos építőelem, amelyek segítségével erős, egységes és a célcsoport számára vonzó üzleti énmárka építhető, és hogyan használhatjuk ezeket szinte minden helyzetben arra, hogy elérjük a hosszú távú üzleti céljainkat.

Olyan új szempontokat és ötleteket, valamint eszközöket és módszereket kapunk, amelyek eloszlatják a félelmeinket a marketinggel kapcsolatban, és magabiztosan fogunk belevágni a saját üzleti énmárkánk építésébe.

Teljes_k_perny__r_gz_t_se_2014.05.08._205033.jpg

Ajánlások:

„Krisztánál nincs mellébeszélés, nincs multis példa, nincs bullshit, ja és álszakmaiaskodás sincs. Cserébe maximális hitelesség és következetesség van.”

Talabos Viktória – a kasszarobbantó Facebook oldalak specialistája
„Mert Krisztának van egy koncepciója. És beválik. Megmondja, hogy mit és azt is, hogy miért. Folyamatosan ellát munícióval. Gyakorlatias. Nincs lila köd, világos célok vannak.”

Rácz Györgyi, a Magyar Vállalkozónők Egyesületének elnöke

„Korrekt, a gyakorlatban azonnal alkalmazható, érthető szakmaiság, példamutató hitelesség és szorgalom, mindez megfűszerezve egyedi, nyílt és élvezetes stílussal. Nincs felesleges flanc, „azt kapod, amit látsz”, és ez nem kis dolog.”


F. Tóth Krisztina, life, business és executive coach

"Kriszta ötletes, kreatív és emellett gyakorlatias is. Nála nem fogsz hosszas elméleteket olvasni, csak színtiszta, azonnal megvalósítható, bárki számára elérhető, praktikus megoldásokat."

Vida Ágnes – pszichológus, online marketing szakértő

A SZERZŐ

Nagy Krisztina
A szakmai személyes márka Vérnyula, üzleti énmárka specialista

Vernyul_honlap_1.jpg Olyan kisvállalkozóknak „osztja az észt” személyesmárka-építésről, akiknek valamilyen speciális tudása, képessége van. Nekik segít láthatóvá, hihetővé, megjegyezhetővé válni.

Kriszta 2009 óta foglalkozik kifejezetten mikro- és kisvállalkozókra szabott márkaépítéssel, és ez idő alatt több száz kisvállalkozónak segített elkezdeni szakmai, üzleti személyes márkát építeni.

Dolgozott és dolgozik együtt a személyes márkájukon különféle témák tanácsadóival, üzleti és magánéleti coach-okkal, kézművesekkel, iparművészekkel, kommunikációs szakemberekkel, különböző tematikus webshopok tulajdonosaival, orvosokkal, terapeutákkal, pénzügyi szakemberekkel, grafikusokkal és dizájnerekkel, nyelvtanárokkal, trénerekkel, újságírókkal.

Szakértő tanácsadóként rendszeresen publikál, nem csak a saját blogjában és közösségi média oldalain, de cikkei jelentek már meg – többek között – a Piac és Profitban, a Haszon Nőknek magazinban, és az angol nyelvű Personal Branding Magazine-ban is.

NAGY KRISZTINA - KÖNYVBEMUTATÓ


megrendelem_gomb.png
EXTRÁK LETÖLTÉSE

Itt a Szakértői csomag extra anyagait találod, melyeket a könyvben található, egyéni titkos kód segítségével tudod letölteni. A saját egyéni kódodat keresd a saját könyved végén!

* Kód:

* Név:

* E-mail:

Telefon:

x