Darnel Christian önéletrajzi kötete: Szabálytalan utakon 

Darnel Christian önéletrajzi kötete: Szabálytalan utakon

Megjelent!

"Azzá válni, aki lenni akarsz, és elfogadni magad annak, aki vagy, az egy és ugyanaz.”

E szavakkal indul Christian mélyen őszinte, különleges önvallomása, váratlan fordulatokkal teli, kalandos és rendkívüli életútja. Az izgalmas történetbe szőve, sajátos, élvezetes stílusában elevenedik meg útja az egyéni megvilágosodás felé.
Az 56-os forradalom zűrzavarából indult kisfiú a világot járván eljut önmagára találásának arra a fokára, ahonnan már mindannyiunk számára irányt mutatott ahhoz, ahogy az életet élni érdemes.

Nagyon várta, de már nem élhette meg könyve megjelenését, ajándékba szánta mindannyiunk számára értékes gondolatait, e könyvbe csomagolva.
A megrendelők számára a postaköltség (990 Ft) !

A megrendelők a könyv megrendelésekor meghívót kapnak az exkluzív könyvbemutatóra és megemlékezésre - a részleteket a megrendelés visszaigazolásakor küldjük, az esemény zárt körű!


RENDELÉS

Darnel Christian- Szabálytalan utakon című önéletrajzi könyve!

 


 
darab  Darnel Christian: Szabálytalan utakon-rendelés || 6600.- Ft/db
Az író, tréner, zenész, filozófus, festő polihisztor életrajzi kötete kemény táblával, színes képekkel, több mint 320 oldalon.
Megjelent kapható a Soter klubban és nemsokára minden nagyobb könyvesboltban is.
Akciós rendelés ingyenes postaköltséggel!

Megrendelő adatai:
Megrendelő neve:
Email cím:
(Sajnos technikai okok miatt nem tudunk freemail-es rendelést fogadni!)
Email cím újra:
Telefonszám:
(pl.:06-70-3647089)
Szállítási adatok:
Ország:
Város:
Lakcím:
(pl.:Kifli u. 1.)
Irányítószám:
A számlázási cím eltér a posta címtől!

Fizetés módja és átvétel:
Bankkártyával fizetek.
A Magyar Posta szállítja az általad megadott szállítási címre. (Munkahely, lakás, vagy ahol tartózkodsz.) Postaköltség:990Ft , Előrendelés esetén INGYNES!
A bankkártyás fizetés a nemzetközi, kiemelten biztonságos PayPal rendszeren keresztül történik, melyhez az adatait a szolgáltató kéri el.
Az e-mail cím és a jelszó megadásával -Kattintson a Create a PayPal account linkre - Ön regisztrál a Paypal online fizetési rendszerében, de ez semmiféle további kötelezettséget nem jelent az Ön számára.
Átutalással fizetek.
A Magyar Posta szállítja az általad megadott szállítási címre. (Munkahely, lakás, vagy ahol tartózkodsz.) Postaköltség:990Ft , Előrendelés esetén INGYNES!
Személyes átvétel :
Soter Ezoterikus klub (1066 Budapest , Dessewffy utca 53.) A kedvezményes árú előrendelt termékek átvehetők. A személyes átvételről e-mailben is értesítünk!
Utánvét
A terméket a DPD futárszolgálat szállítja az általad megadott postázási címre. (Munkahely, lakás, vagy ahol tartózkodsz.) A terméket a futárnál fizetheted! Postaköltség: 990Ft.

Vásárlási feltételek:

Jelen Internetes rendelési lehetőséget a Harmopress Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti abból a célból, hogy a Szolgáltató és a vevők között elektronikus piacteret létesítsen, amely az eladók számára áttekinthető megjelenést biztosít, a vevők számára pedig a termékek egy helyen történő könnyebb megvásárlását teszi lehetővé.

I. Általános tudnivalók

I.1. A jelen Általános Szerződési Feltétel hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a Szállító által üzemeltetett webcímen található elektronikus piactéren keresztül történik.

I.2. A Harmopress.hu-n történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott módon. Semmilyen egyéb, így telefonon, telefaxon, levélben stb. megküldött rendelés nem kerül be a weboldalon keresztül történt rendelések rendelési állományába.

I.3. Szolgáltatásunkat minden jogképes természetes és jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben a sikeres regisztrációt elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

I.4. Ügyfélszolgálat:
Harmopress Kft.
Képviseli: Gáspár Katalin ügyvezető
Cégjegyzékszám: 01-09-974341
Adószám: 23702916-2-43
1111 Budapest, Bartók Béla út 46.
Ügyfélszolgálati telefon: + 36 70/33 67 444
E-mail: harmopress@harmopress.hu

I.5. Amennyiben kérdése, kifogása merülne fel a megrendelt termékkel kapcsolatosan, észrevételét közölje a Harmopress Ügyfélszolgálatán írásban, a harmopress@harmopress.hu központi címen.

II. Regisztráció

A regisztrációnál a Harmopress/Harmonet általános adatvédelmi elvei érvényesek. http://www.harmonet.hu/impressum
Csak azokat a rendeléseket tudjuk teljesíteni, melyek hiánytalanul kitöltve érkeztek be a rendszerbe. Minden rendelést visszaigazol a rendszer.

III. A megrendelés

III.1. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat, tájékoztatást a konkrét árucikk információs oldaláról (a termék web oldala) lehet részletesen megismerni.

III.2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

III.3. A Harmopress oldalán közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja. A kedvezmények, akciók a weboldalon meghirdetett időtartamra szólnak, és csak a meghirdetett ideig vehetők igénybe.

III.4. A Szolgáltató a már megrendelt áruk vételáránál is fenntartja a változtatás jogát, ha adatbeviteli hiba, illetve tévedés miatt a weboldalon megadott ár eltér a forgalmazói árlistában foglaltaktól. Ha a vevő ebben az esetben gyakorolja az elállás jogát, akkor a kiszállításból eredő költségeket nem kell megtérítenie.

III.5. A Vevő a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

III.6. A megrendelést csak sikeres regisztráció esetén és csak akkor áll módunkban elfogadni, ha vevő a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. A hibás adatokból eredő téves teljesítésből eredő károkért az üzemeltetőket felelősség nem terheli, a hibás adatokból adódó költségeket a vevőnek kell megtéríteni.

III.7. A Szolgáltató a Vevő ajánlatának megérkezését követően köteles a Vevő részére a vásárlást elektronikus úton visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Vevő részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.

IV. Szállítási és fizetési feltételek

IV.1. A vevő az alábbi szállítási lehetőségek közül választhat:

  • Futárszolgálat: csomagküldő szolgálat segítségével az ország teljes területén teljesítjük megrendelőinktől érkezett vásárlási igényeket. A szállítási költség – lásd IV.2. pont.
  • Postai kiküldés (csak a Szeretetkuponok esetében): a terméket postán, levélként adjuk fel. A szállítási költség ez esetben bruttó 300 Ft.
  • Személyes átvétel (csak a Hálanaplók esetén, csak időszakosan, előrendelési akció keretében): a Soter Ezoterikus Klubban az Internetes visszaigazolás kinyomtatásával az Internetes áron, illetve anélkül a bolti bruttó vételáron.  Szállítási költség nincs.

IV.2. A futárszolgálattal történő kiszállítás esetén egy csomag minimális kiszállítási ára bruttó 990 Ft. Több termék rendelése esetén az árakat a Harmopress Kft. a megrendelt tétel(ek) súlyának és értékének függvényében automatikusan kalkulálja. A szállítási költség a megrendelés feladása előtt, a visszaigazoló levélben kerül pontos megjelölésre.
A megrendelt csomagok szállítója a DPD futárszolgálat. A DPD futárszolgálat szállítási feltételeiről Itt tájékozódhat >>

IV.3. A megrendelt áru ellenértékének megtérítése személyes átvétel vagy futárszolgálattal történő kiszállítás esetén utánvéttel vagy banki előre utalással történhet. Postai feladás esetén csak banki előre utalásra van lehetőség.

IV.4. A kiszállítási díjak módosítási jogát fenntartjuk, a már feladott megrendelések szállítási költségei utólagosan nem módosulnak.

IV.5. A Harmopress Kft. a megrendelőnek az áru ellenértékének megtérítéséről minden esetben elektronikus számlát küld.
A küldött elektronikus számla időpecséttel ellátott, a hatályos jogszabályoknak maradéktalanul megfelel, és könyvelésében felhasználható. A NAV ide vonatkozó állásfoglalása szerint az elektronikus számlákat ugyanolyan módon kell/lehet könyvelni, mint a papír alapú számlákat. Az egyetlen különbség a bizonylatok tárolásánál és adóellenőrzéskor történő bemutatásánál jelentkezik: az e-számlákat minden esetben elektronikusan, fájl formájában szükséges tárolni.

V. Elállási jog

V.1. Vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét elektronikus úton jogosult jelezni a harmopress@harmopress.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
A termék kiszállítását követően 14 munkanapban is megilleti a vevőt az elállási jog, amennyiben a terméket eredeti, bontatlan állapotában juttatja vissza a Harmopress Kft.-hez. A termék árát a Harmopress Kft. 30 napon belül téríti vissza. Ez esetben a szállítási költség Vevőt terheli.

V.2 Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén az áru átvételének megtagadásából keletkezett szállítási költség megtérítése a Vevőt terheli, melyet a Harmopress Kft. jogi úton behajt.

V.3. A Szolgáltató kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.

VI.4 A megrendeléssel kapcsolatos speciális kérés, esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a harmopress@harmopress.hu e-mail címen.

VI. Garancia, szavatosság

VI.1. A jótállásra és a szavatosságra a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX. 22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

VII. Felelősség
VII.1. A Harmopress-nél történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

VII.2. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Harmopress-hez való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős a Harmopress-hez való kapcsolódásáért és a Harmopress weboldalon történő vásárlásért. Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén.

VII.3. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a Harmopress akadálytalan működését és a weboldalon történő vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elvész.

VIII. Adatvédelem

VIII.1. A Harmopress ezúton tájékoztatja Vevőit, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Harmopress alvállalkozójaként működik. Az alvállalkozók a Harmopress által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
A Harmopress Kft. Adatnyilvántartási azonosítószám: NAIH-76228/2014.
A megrendelő a megrendeléssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a megrendelt termékkel kapcsolatos információkat, eseti jelleggel (nem rendszeres hírlevélként), tájékoztatásként a Harmopress a tárolt elektronikus címére megküldje.

IX. Egyéb

IX.1. A Szolgáltató szabadon módosíthatja a vásárlási és a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege online megtalálható a weblapon.

X.2. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az üzemeltetők szabadon érvénytelennek nyilváníthatják a vevő regisztrációját és vásárlását és azt értesítés nélkül törölheti.

X.3. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság joghatóságát kötik ki.

X.4. A jelen weboldal üzemeltetői az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. Törvény alapján közvetítő szolgáltatónak minősülnek, ezért a jelen weblapon más által rendelkezésre bocsátott, jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott kárért felelősséggel nem tartoznak.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Akcióink a készlet erejéig érvényesek!
A különböző akciók és kedvezmények egymással nem vonhatóak össze!

Ügyfélszolgálat:
E-mail:
harmonet.ufsz@harmonet.hu
Telefon (munkanapokon 8:00-16:00):
+ 36 70/33 67 444
x