darnel-krisztian

"Azzá válni, aki lenni akarsz, és elfogadni magad annak, aki vagy, az egy és ugyanaz.”

E szavakkal indul Christian mélyen őszinte, különleges önvallomása, váratlan fordulatokkal teli, kalandos és rendkívüli életútja. Az izgalmas történetbe szőve, sajátos, élvezetes stílusában elevenedik meg útja az egyéni megvilágosodás felé. Az 56-os forradalom zűrzavarából indult kisfiú a világot járván eljut önmagára találásának arra a fokára, ahonnan már mindannyiunk számára irányt mutatott ahhoz, ahogy az életet élni érdemes.

Nagyon várta, de már nem élhette meg könyve megjelenését, ajándékba szánta mindannyiunk számára értékes gondolatait, e könyvbe csomagolva.

darnel-krisztian
darnel-krisztian
darnel-krisztian


darnel-krisztian


"Ez az utolsó könyv - de nem az utolsó, amit olvasok tőle, mert ahogy ezt letettem, újra olvasom az összes eddigit, amihez csak hozzá tudok jutni"
/Jutka/

 

"Tudtam, hogy jó lesz - de ez nem csak jó, hanem szép is. Méltó a Christianhoz! Köszönöm"
/Évi/

"Másodszor olvasom"
/Laci/


DARNEL - az ember.
Mindegy, hogy te kit ismertél;
- a botrányhőst,
- a trénert,
- a Mestert, a vezetőt,
- a filozófust
- a barátot,
- a festőt
- a zenészt
- a lovast ...
... egy lebilincselő könyvet kapsz a kezedbe, amit nem tudsz majd letenni. Bölcsességeket, tudást, életrajzot, regényt és spirituális útmutatót egyben. Képeket, villanásokat egy teljességben megélt életből és a saját életed jobb megélését az ő villanásaiból. Más ember leszel, ha ezt a könyvet elolvasod. Színes képek, kemény borító, színes élet és kemény mondanivaló. Olyan gondolatok, amiket csak ő szokott mondani. Ne tedd a polcra - tartsd a kezed ügyében.

Rendelj belőle még ma. Magyarországon a GLS szállítja házhoz .
darnel-krisztian
x