Kicsi angyalok üzenete sugallat kártyákKicsi angyalok üzenetei                     

Kedves Megrendelő!

 

A decemberben meghirdetett angyalkártyák most végre valóban gazdákra találnak, ugyanis az elmúlt év technikai kellemetlenségét maradéktalanul sikerült korrigálnunk. Az angyalkák már nagyon várják, hogy eljussanak hozzád, ezért az elkövetkezendő két hétben még lehetőséged van megrendelni őket. 2018. január 18. 16:00-ig adhatod le rendelésed, az ezután érkező igényeket már nem áll módunkban feldolgozni.A kártyák limitált példányszámban készülnek el, ezért még most rendeld meg őket, hogy ne maradj le róla, mert a későbbiekben erre már nem lesz lehetőség.

Várjuk visszajelzésedet és további kellemes napot kívánunk!

Kicsi angyalok üzenete sugallat kártyák

A kicsi angyalok sugallatukkal pontosan megsúgják az ötletüket, mivel is tehetnéd szebbé a napodat, vagy a pillanatodat. Egyszerű dolgokat mondanak, amik nem kerülnek pénzbe, csak figyelem, odaadás és szeretet kell hozzájuk.

99 különleges kártyát kapsz, ha megrendeled a csomagot. Remek ajándék nem csak a karácsonyfa alá, hanem saját magadnak is. 

HOL - MIKOR - KINEK? Pillanatok alatt jó hangulatot varázsolhatsz az angyali sugallatokkal egy baráti összejövetelre, egy tréning nyitó-, vagy zárókörére, esetleg iskolai, vagy egyházi foglalkozásodhoz is használhatod őket. 

Ha a kistáskád zsebében lakik ez a kedves kis kártyacsomag, bármelyik pillanatban kéznél lehet az angyali sugallat, ha elbizonytalanodsz, vagy csak nehéz pillanatot élsz át. 

A 99 kis kártyalap magáért beszél - sőt érted is megszólal. 

Vásárold meg most magadnak és mindazoknak, akiknek az életéd szeretnéd az angyalok oltalmába ajánlani. 

Az előrendelők számára a postaköltség (990 Ft) ajándék!

ELŐRENDELÉS  


 
darab  Kicsi angyalok üzenetei || 3300.- Ft/db
Rendeld meg most a Kicsi angyalok üzeneteit, hogy esélyes lehess te is egy ingyenes kártyacsomagra!

Megrendelő adatai:
Megrendelő neve:
Email cím:
(Sajnos technikai okok miatt nem tudunk freemail-es rendelést fogadni!)
Email cím újra:
Telefonszám:
(pl.:06-70-3647089)
Szállítási adatok:
Ország:
HIBA1!
Város:
Lakcím:
(pl.:Kifli u. 1.)
Irányítószám:
A számlázási cím eltér a posta címtől!

Fizetés módja és átvétel:
Bankkártyával fizetek.
A Magyar Posta szállítja az általad megadott szállítási címre. (Munkahely, lakás, vagy ahol tartózkodsz.) Postaköltség:990Ft
A bankkártyás fizetés a nemzetközi, kiemelten biztonságos PayPal rendszeren keresztül történik, melyhez az adatait a szolgáltató kéri el.
Az e-mail cím és a jelszó megadásával -Kattintson a Create a PayPal account linkre - Ön regisztrál a Paypal online fizetési rendszerében, de ez semmiféle további kötelezettséget nem jelent az Ön számára.
Átutalással fizetek.
A GLS szállítja az általad megadott szállítási címre. (Munkahely, lakás, vagy ahol tartózkodsz.) Postaköltség:990Ft ,
Személyes átvétel :
Soter Ezoterikus klub (1066 Budapest , Dessewffy utca 53.) A személyes átvételről e-mailben is értesítünk!
Utánvét
A terméket a Magyar Posta szállítja az általad megadott postázási címre. (Munkahely, lakás, vagy ahol tartózkodsz.) A terméket a futárnál fizetheted! Postaköltség: 990Ft.

Vásárlási feltételek:

Jelen Internetes rendelési lehetőséget a Harmopress Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti abból a célból, hogy a Szolgáltató és a vevők között elektronikus piacteret létesítsen, amely az eladók számára áttekinthető megjelenést biztosít, a vevők számára pedig a termékek egy helyen történő könnyebb megvásárlását teszi lehetővé.

I. Általános tudnivalók

I.1. A jelen Általános Szerződési Feltétel hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a Szállító által üzemeltetett webcímen található elektronikus piactéren keresztül történik.

I.2. A Harmopress.hu-n történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott módon. Semmilyen egyéb, így telefonon, telefaxon, levélben stb. megküldött rendelés nem kerül be a weboldalon keresztül történt rendelések rendelési állományába.

I.3. Szolgáltatásunkat minden jogképes természetes és jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben a sikeres regisztrációt elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

I.4. Ügyfélszolgálat:
Harmopress Kft.
Képviseli: Gáspár Katalin ügyvezető
Cégjegyzékszám: 01-09-974341
Adószám: 23702916-2-43
1111 Budapest, Bartók Béla út 46.
Ügyfélszolgálati telefon: + 36 70/33 67 444
E-mail: harmopress@harmopress.hu

I.5. Amennyiben kérdése, kifogása merülne fel a megrendelt termékkel kapcsolatosan, észrevételét közölje a Harmopress Ügyfélszolgálatán írásban, a harmopress@harmopress.hu központi címen.

II. Regisztráció

A regisztrációnál a Harmopress/Harmonet általános adatvédelmi elvei érvényesek. http://www.harmonet.hu/impressum
Csak azokat a rendeléseket tudjuk teljesíteni, melyek hiánytalanul kitöltve érkeztek be a rendszerbe. Minden rendelést visszaigazol a rendszer.

III. A megrendelés

III.1. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat, tájékoztatást a konkrét árucikk információs oldaláról (a termék web oldala) lehet részletesen megismerni.

III.2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

III.3. A Harmopress oldalán közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja. A kedvezmények, akciók a weboldalon meghirdetett időtartamra szólnak, és csak a meghirdetett ideig vehetők igénybe.

III.4. A Szolgáltató a már megrendelt áruk vételáránál is fenntartja a változtatás jogát, ha adatbeviteli hiba, illetve tévedés miatt a weboldalon megadott ár eltér a forgalmazói árlistában foglaltaktól. Ha a vevő ebben az esetben gyakorolja az elállás jogát, akkor a kiszállításból eredő költségeket nem kell megtérítenie.

III.5. A Vevő a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

III.6. A megrendelést csak sikeres regisztráció esetén és csak akkor áll módunkban elfogadni, ha vevő a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. A hibás adatokból eredő téves teljesítésből eredő károkért az üzemeltetőket felelősség nem terheli, a hibás adatokból adódó költségeket a vevőnek kell megtéríteni.

III.7. A Szolgáltató a Vevő ajánlatának megérkezését követően köteles a Vevő részére a vásárlást elektronikus úton visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Vevő részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.

IV. Szállítási és fizetési feltételek

IV.1. A vevő az alábbi szállítási lehetőségek közül választhat:

  • Futárszolgálat: csomagküldő szolgálat segítségével az ország teljes területén teljesítjük megrendelőinktől érkezett vásárlási igényeket. A szállítási költség – lásd IV.2. pont.
  • Postai kiküldés (csak a Szeretetkuponok esetében): a terméket postán, levélként adjuk fel. A szállítási költség ez esetben bruttó 300 Ft.
  • Személyes átvétel (csak a Hálanaplók esetén, csak időszakosan, előrendelési akció keretében): a Soter Ezoterikus Klubban az Internetes visszaigazolás kinyomtatásával az Internetes áron, illetve anélkül a bolti bruttó vételáron.  Szállítási költség nincs.

IV.2. A futárszolgálattal történő kiszállítás esetén egy csomag minimális kiszállítási ára bruttó 990 Ft. Több termék rendelése esetén az árakat a Harmopress Kft. a megrendelt tétel(ek) súlyának és értékének függvényében automatikusan kalkulálja. A szállítási költség a megrendelés feladása előtt, a visszaigazoló levélben kerül pontos megjelölésre.
A megrendelt csomagok szállítója a DPD futárszolgálat. A DPD futárszolgálat szállítási feltételeiről Itt tájékozódhat >>

IV.3. A megrendelt áru ellenértékének megtérítése személyes átvétel vagy futárszolgálattal történő kiszállítás esetén utánvéttel vagy banki előre utalással történhet. Postai feladás esetén csak banki előre utalásra van lehetőség.

IV.4. A kiszállítási díjak módosítási jogát fenntartjuk, a már feladott megrendelések szállítási költségei utólagosan nem módosulnak.

IV.5. A Harmopress Kft. a megrendelőnek az áru ellenértékének megtérítéséről minden esetben elektronikus számlát küld.
A küldött elektronikus számla időpecséttel ellátott, a hatályos jogszabályoknak maradéktalanul megfelel, és könyvelésében felhasználható. A NAV ide vonatkozó állásfoglalása szerint az elektronikus számlákat ugyanolyan módon kell/lehet könyvelni, mint a papír alapú számlákat. Az egyetlen különbség a bizonylatok tárolásánál és adóellenőrzéskor történő bemutatásánál jelentkezik: az e-számlákat minden esetben elektronikusan, fájl formájában szükséges tárolni.

V. Elállási jog

V.1. Vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét elektronikus úton jogosult jelezni a harmopress@harmopress.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
A termék kiszállítását követően 14 munkanapban is megilleti a vevőt az elállási jog, amennyiben a terméket eredeti, bontatlan állapotában juttatja vissza a Harmopress Kft.-hez. A termék árát a Harmopress Kft. 30 napon belül téríti vissza. Ez esetben a szállítási költség Vevőt terheli.

V.2 Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén az áru átvételének megtagadásából keletkezett szállítási költség megtérítése a Vevőt terheli, melyet a Harmopress Kft. jogi úton behajt.

V.3. A Szolgáltató kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.

VI.4 A megrendeléssel kapcsolatos speciális kérés, esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a harmopress@harmopress.hu e-mail címen.

VI. Garancia, szavatosság

VI.1. A jótállásra és a szavatosságra a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX. 22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

VII. Felelősség
VII.1. A Harmopress-nél történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

VII.2. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Harmopress-hez való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős a Harmopress-hez való kapcsolódásáért és a Harmopress weboldalon történő vásárlásért. Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén.

VII.3. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a Harmopress akadálytalan működését és a weboldalon történő vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elvész.

VIII. Adatvédelem

VIII.1. A Harmopress ezúton tájékoztatja Vevőit, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Harmopress alvállalkozójaként működik. Az alvállalkozók a Harmopress által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
A Harmopress Kft. Adatnyilvántartási azonosítószám: NAIH-76228/2014.
A megrendelő a megrendeléssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a megrendelt termékkel kapcsolatos információkat, eseti jelleggel (nem rendszeres hírlevélként), tájékoztatásként a Harmopress a tárolt elektronikus címére megküldje.

IX. Egyéb

IX.1. A Szolgáltató szabadon módosíthatja a vásárlási és a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege online megtalálható a weblapon.

X.2. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az üzemeltetők szabadon érvénytelennek nyilváníthatják a vevő regisztrációját és vásárlását és azt értesítés nélkül törölheti.

X.3. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság joghatóságát kötik ki.

X.4. A jelen weboldal üzemeltetői az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. Törvény alapján közvetítő szolgáltatónak minősülnek, ezért a jelen weblapon más által rendelkezésre bocsátott, jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott kárért felelősséggel nem tartoznak.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Akcióink a készlet erejéig érvényesek!
A különböző akciók és kedvezmények egymással nem vonhatóak össze!

Ügyfélszolgálat:
E-mail:
harmonet.ufsz@harmonet.hu
Telefon (munkanapokon 8:00-16:00):
+ 36 70/33 67 444A kártyacsomag aprócska, akár maguk a kedves kis angyal figurák, így a tárcádban, vagy a táskádban is mindig magaddal hordhatod. Akkorkák, mint egy névjegy. 99 kártyán sorakoznak és várják, hogy eljussanak hozzád.
 

Egyszerű kis kártyácskákról van szó, ami akár minden nap, de egy igazán fontos kérdésben is megadhatják neked a választ, ha megkéred őket, hogy segítsenek. Egy egyszerű kérdést kell csupán csak feltenned, amire minden esetben a legmegfelelőbb módon reagálnak. A kártyácskákat úgy alkottuk meg, hogy 99 angyalka három különböző kategóriában segíthet neked a múltad, a jelened és a jövőd megértésében is.

De nem csak egyedül érdemes használni a kártyácskákat, ugyanis kitűnően alkalmasak baráti összejövetelek közösségteremtő és csapatépítő játékaként is, ahol rengeteg asszociáció is kihozható belőlük a legnagyobb örömünkre.

 

A kártyácskákhoz csatoltunk:

- egy használati utasítást is, ami tartalmaz egy rövid ismertetőt,

- egy tájékoztatót arról, hogyan használhatod az életed elakadásában válaszokként a kártyácskákat (akár mint bármilyen jóskártyát),

- valamint egy fantasztikus játéknak a leírását is, amit legalább egyszer érdemes elővenni a baráti társaságban, mert nevetést, szeretetet és boldogságot képes adni a maradandó kedves emlékek mellett.

 

A kártyákat limitált kiadásban alkotjuk meg, tehát a jövőben már nem lesz alkalom arra, hogy beszerezd őket! Éppen ezért 10 kártyacsomagot a megrendelők között fogunk kisorsolni, ami a mi karácsonyi ajándékunk lesz számotokra.

 

Rendeld meg most a Kicsi angyalok üzeneteit!

 

A sugallat kártyákat postai úton kézbesítjük 3300 Ft-os pénzösszeg utalása ellenében, amiben természetesen már a postaköltség is benne foglaltatik.

 

Rendeld meg most a kártyacsomagot, hogy a te tulajdonodban is legyen egy a LIMITÁLT kiadásból! Mindezt előreutalással teheted meg és a karácsonyi postai kézbesítések túlterheltsége miatt utánvétre nincsen lehetőség, normál, elsőbbségi küldeményként fogod megkapni!  Amennyiben Budapesten személyesen akarod átvenni a kártyákat, azt a SOTER Klubban megteheted majd. Várjuk megrendelésedet, amivel máris részt vettél a sorsoláson!

 

Kellemes élményeket, megértéseket és megtapasztalásokat kívánunk a sugallat kártyák használata során!Hírlevél regisztráció:

Küldöm Neked a 99 angyali sugallat kártya néhány lapját!
Név:


Email cím:


Születés:

 - 
 - 
x